Ta kontakt

Er det noe du ikke finner svaret på hos oss, kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet under. Er spørsmålet relatert til meglertjenester anbefaler vi at du tar direkte kontakt med en eiendomsmegler. Praksisen vil variere stort, så ved å kontakte de direkte vil du få et presist og riktig svar.

Kontakt

6 + 5 =

Faq

Hvor mye koster det å selge boligen min?
Dette er veldig individuelt og det er flere faktorer som spiller inn. Derfor har vi lagd en tjeneste hvor du kan få tilbud fra flere meglere. Da er det enkelt og greit å bare fylle ut skjema og velge hvem du ønsker å motta tilbud fra. Innen kort tid mottar du tilbud fra de forskjellige meglerne. Da er det bare å sammenligne og velge det beste og billigste tilbudet.
Hva er boligen verdt?
Flere lurer ofte på hva boligen er verdt. Om du skal selge boligen eller refinansiere lånet er dette noe du må få svar på. For å finne ut hva boligen din er verdt kan du kontakte en eiendomsmegler. Vi anbefaler at du tar kontakt med flere, får dem på befaring og deretter får en verdivurdering fra hver enkelt som har vært på befaring. På denne måten vil du få den mest korrekte verdien på boligen din.

Finn beste eiendomsmegler i Oslo

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Oslo, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!